• Gratis verzending in heel Nederland vanaf €80,-
  • Bestellingen voor 16:00 worden de zelfde dag verzonden
  • Achteraf betalen met Klarna

 

Hoi,

Mijn naam is Deborah.

In 2017 kwam ik op het mooie idee om een kledinglijn te beginnen waarmee ik iets positiefs terug kan geven aan de medemens.

Als klein meisje en zelfs als volwassen vrouw met Surinaamse afkomst en een getint uiterlijk, heb ik wel eens een bepaald negatief gevoel gehad over mijn uiterlijk.

Dit vooral omdat ik mezelf vaak moeilijk kon vergelijken met alles wat qua uiterlijk als 'mooi' gezien werd.

Helaas merkte ik met de jaren hetzelfde bij bepaalde mensen om mij heen en vond ik dat ik hier iets aan moest veranderen.

Ik ben met de jaren gaan inzien hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en hoe belangrijk het is om in te zien dat we allemaal mooi en uniek zijn in elk opzicht!

Daarom ben ik mijn kledinglijn genaamd KinkCoils gestart en hoop ik dat ik op deze manier iets positiefs en moois kan brengen aan eenieder.

 

Het motto van KinkCoils is Self love, het houden van jezelf en wie je bent.

Het accepteren van je uiterlijk, gewoon omdat je prachtig en uniek bent!


KinkCoils werkt met verschillende kunstenaars over de hele wereld.

Als hun werk past bij het motto van KinkCoils, dan is het een match!  

Alle portretten worden speciaal voor KinkCoils ontworpen en zijn daarom ook nergens anders te vinden.

Alles wordt gemaakt vanuit onze eigen Ideeën, dit uitgewerkt door de desbetreffende kunstenaar met natuurlijk hun eigen stijlen van tekenen                                                                                                    .

Je hebt dus altijd iets unieks op jouw kledingstuk of accessoire!

Dit ook omdat er altijd een kleine hoeveelheid aan kleding en accessoires worden verkocht met het desbetreffende kunstwerk erop.


KinkCoils werkt voor een groot deel met biologische materialen, wij proberen zo veel mogelijk de meeste artikelen hierop aan te passen in de webshop.

Het verzendmateriaal is grotendeels milieuvriendelijk en gerecycled. 

Zo probeert KinkCoils een klein stukje mee te geven aan onze mooie aarde en de samenleving.

 

Het doel van KinkCoils is om van iets negatiefs iets positiefs te maken en wij hopen dat jij hierin bij KinkCoils aansluit!Trekt een portret jou aan?

Wacht dan niet te lang met het aanschaffen van jouw artikel, aangezien het maar in beperkte hoeveelheid te verkrijgen is.

 

 

~ Love yourself and spread the word ~

 

 

 

Deborah